menu
Inloggen move.nl

De Es, kavel 2.17 0 ong, Nooitgedacht

9449 PV | Gemeente | Provincie Drenthe
gite wonen
zoom_out_map perceel
single_bed slaapkamers
€ 266.000

Omschrijving

De gemeente Aa en Hunze is gestart met de verkoop van 3 vrije kavels in de 2e fase van het plangebied Wonen aan de Es.
De verkoopdocumenten, uitleg over de procedure en het inschrijfformulier kunt u downloaden op www.nooitgedachtrolde.nl. In de hal van het gemeentehuis kunt u de fraaie maquette van Wonen aan de Es bekijken

De inschrijvingsprocedure is voor deze kavels is gesloten.

Kavelnummer 2.17, kaveloppervlakte 825 m², koopsom € 266.000,- v.o.n.
Kavelnummer 2.18, kaveloppervlakte 925 m², koopsom € 299.000,- v.o.n.
Kavelnummer 2.19, kaveloppervlakte 870 m², koopsom € 280.000,- v.o.n.


Bouw uw eigen droomhuis op één van deze drie kavels in het prachtige deelgebied Wonen aan de Es in Nooitgedacht.

Aan een gezellig straatje bij de oude boomwal bevinden zich 3 royale kavels van 825 m2, 925 m2 en 870 m2. Deze 3 kavels liggen aan de voorzijde fraai aan een brink en grenzen aan de achterzijde aan een oude boomsingel. Naast de boomsingel ligt het fietspad naar Rolde. De buurt heeft een dorps-landelijk karakter, geïnspireerd op het Drentse Es-dorpen landschap.

Deze kavels bieden u de kans om uw eigen energie neutrale woning te realiseren

Wonen aan de Es
Het nieuwe woongebied “Wonen aan de Es” in Nooitgedacht ligt precies aan de rand van de vroegere Es van Rolde waar in meerdere fases in totaal circa 42 woningen worden gerealiseerd.

Wonen aan de Es is geïnspireerd op het Drentse Es-dorpen landschap en heeft daarvan alle kenmerken; gezellige straatjes met grasbermen en laanbeplanting, open weilandjes, hagen en pleintjes in de vorm van een brink. Alle woningen krijgen een doorkijk naar groene open ruimten. Via de open ruimten zijn er fraaie vergezichten naar het landschap. De gevarieerde bebouwing is individueel herkenbaar en bestaat uit één bouwlaag met forse kap. De bijgebouwen zijn op informele wijze op het erf gesitueerd.

De Stroetenweg vormt de entree van de wijk Nooitgedacht en wordt als afsluiting van het plan ingevuld als een licht glooiend heidelandschap. Hiermee sluit Wonen aan de Es aan bij het overige woongebied van Nooitgedacht en de verdere omgeving.

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen. Vanaf de N33 zijn er (snelle)busverbindingen met Assen, Emmen en Groningen.

Project website
Verkoopinformatie is te downloaden via www.nooitgedachtrolde.nl

Overige informatie is te vinden via onze site huizebiermakelaars.nl. Uiteraard kunt u ons ook gewoon even bellen voor informatie over deze kavels, in contact brengen met een geschikte bouwer en/of uw eigen woonsituatie.

Bent u geïnteresseerd in de vervolgfases van dit fraaie woongebied? Dan kunt u zich inschrijven via de website van Nooitgedacht. U wordt dan middels de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de toekomstige ontwikkelingen.

Kenmerken

Adres
Plaats Nooitgedacht
Postcode 9449 PV
Provincie Drenthe
Indeling
Aantal woonlagen 0
Bouwvorm Niet van toepassing
Oppervlakten en inhoud
Inhoud 0 m³
Overdracht
Huidig gebruik bouwgrond
Permanente woning Toegestaan
Status Onder optie
Type object Koop
Type prijs Koopsom
Vraagprijs € 266.000
Komt ook voor in

Website laten maken door Dotsimpel
Vragen?
whatsapp icon +31640635118