menu
Inloggen move.nl

Huis kopen

Wat kun je van ons verwachten als aankoopmakelaar?

Wil je binnenkort een huis kopen? Ontdek dan voordelen van een aankoopmakelaar. Bij Huize Bier Makelaars snappen we als geen ander dat je niet zomaar een huis zoekt, maar precies dat juiste huis. Dit is niet altijd eenvoudig om te beschrijven. Dat gevoel zit niet altijd in het gebouw, de locatie of het interieur. Soms moet je er zelfs even doorheen kijken om te weten dat het klopt. Die speciale connectie met een woning is vaak een kwestie van intuïtie. Vaak voel je het meteen zodra je binnenstapt: dit is het, ik wil dit huis kopen. Wij zorgen ervoor dat je ook vanuit een ander perspectief naar het huis kunt kijken. Met een objectieve blik en onze expertise helpen we je om rationele beslissingen te nemen en de juiste prijs voor het huis te bepalen. Zo kun je met vertrouwen de volgende stap zetten in het kopen van jouw droomhuis. 

Zoekservice van Huize Bier Makelaars

Wie op dit moment een woning zoekt merkt het al snel. Er is maar weinig aanbod en woningen die te koop komen zijn vaak al snel verkocht. Als woningzoeker maak je hierdoor grote kans om achter het net te vissen en je droomhuis aan je neus voorbij te zien gaan. Het inschakelen van een aankoopmakelaar bij een huis kopen kan hierbij een significant verschil maken.

Hoewel we het aanbod van huizen niet kunnen vergroten, kunnen we wel voor een strategisch voordeel zorgen door middel van onze zoekservice voor een huis kopen. Hiermee staan we op het juiste moment op de juiste plek, klaar om die ene unieke kans te grijpen. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze ervaring weten we vaak al welke woningen binnenkort op de markt komen. Hierdoor kunnen we je net die voorsprong geven die nodig is om succesvol te zijn in de huidige huizenmarkt. Met onze zoekservice zit je dicht bij het vuur en heb je een groot voordeel in de competitieve huizenmarkt van vandaag.

Contactgegevens

Huis kopen
Roald Bier
Register makelaar/taxateur
 
Huis kopen
Annemieke Boksem
Assistent Register Makelaar Taxateur
 
Gratis advies gesprek
Over ons

Als koper kun je bouwen op Huize Bier Makelaars

Een huis kopen met behulp van een aankoopmakelaar heeft verschillende voordelen ten opzichte van het zelf verkopen van je huis. Een makelaar ondersteunt jou met meer aspecten bij een huis kopen dan alleen een zoekservice.

Met de hulp van Huize Bier Makelaars kun je profiteren van onze: 

Verkocht bord bij huis kopen
Expertise en ervaring
Verkocht bord bij aankoop huis
Netwerk en bereik
Ingepakte verhuisdozen bij nieuw huis kopen
Tijdsbesparing
Nieuw huis plattegrond bekijken
Onderhandelingsvaardigheden
Verhuizen naar nieuw huis
Juridische en administratieve handelingen
Sleutel nieuwe woning
Objectiviteit

Kosten makelaar

De kosten van een aankoopmakelaar kunnen variëren, maar het is belangrijk om te overwegen dat een goede aankoopmakelaar je kan helpen geld te besparen en de juiste beslissingen te nemen bij het huis kopen.

Tarief: zoek en aankopen
Courtage van 1,0% incl. BTW (0,83% excl. BTW) over de koopsom met een minimum €3.000,- incl. BTW.

Combinatie tarief: aankopen en verkopen
Wanneer je jouw huidige woning bij ons in de verkoop zet, kun je gebruik maken van ons scherpe combitarief (aan- en verkooptarief). Vraag gerust naar de voorwaarden.

Bij het huis kopen denken veel mensen dat de ondersteuning van een makelaar erg kostbaar is. Maar dat valt reuze mee; een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf doorgaans terug en het levert jou een hoop voordelen op.  

Woning kopen? Full service bij Huize Bier Makelaars

Als ervaren aankoopmakelaars kun je ons bij Huize Bier Makelaars inschakelen voor het gehele aankoopproces, of je nu al een specifiek huis op het oog hebt of niet. Na de verkoop houdt onze service uiteraard niet op en staan wij je graag met raad en daad terzijde. Voor zaken bij een huis kopen, zoals het bewaken van de ontbindende voorwaarden, controle van de notariële transportakte en de afrekening, eindinspectie van de woning en het inlichten van de diverse betrokken instanties kun je op ons rekenen. Wij werken met duidelijke tarieven en doen je hiervoor graag een passend aanbod.

Spreekt deze aanpak van een huis kopen je aan? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen en we komen zo snel mogelijk bij je terug om een adviesgesprek in te plannen.

Website laten maken door Dotsimpel
Vragen?
whatsapp icon +31640635118