menu
Inloggen move.nl

Huis verkopen

Wat kunnen wij voor jou betekenen?  

Je huis verkopen is een grote stap. Daarom staan wij je graag met raad en daad bij tijdens het hele verkooptraject, van begin tot eind. Daarbij is één ding zeker: als je jouw woning bij ons in verkoop geeft, kun je erop rekenen dat Huize Bier Makelaars je zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen neemt en er de beste prijs en/of de beste voorwaarden uithaalt voor je.

Natuurlijk komen wij altijd geheel vrijblijvend én kosteloos bij je langs voor een waardebepaling van je woning als je overweegt om je huis te verkopen. Daarnaast kun je eenvoudig een taxatie aanvragen bij ons. We vinden het belangrijk om ruimschoots de tijd te nemen om jouw wensen helder in kaart te brengen. Ook geven we je advies over hoe je je huis optimaal kunt voorbereiden op de verkoop. Persoonlijk contact en oprechte aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Wanneer je besluit om de stap te zetten, tekent verkoopmakelaar Huize Bier voor de totale begeleiding bij dit proces. We zorgen ervoor dat het huis verkopen voor jou een zorgeloze ervaring wordt.

Contactgegevens

Huis verkopen
Roald Bier
Register makelaar/taxateur
 
Huis verkopen
Annemieke Boksem
Assistent Register Makelaar Taxateur
 
Gratis advies gesprek
Over ons

Jouw woning verkopen? Ontdek de full-service aanpak van Huize Bier Makelaars

Bij het verkopen van een huis komt veel kijken. Huize Bier Makelaars begeleidt je bij elke stap in dit proces. Concreet houdt dat in dat wij het volgende voor je verzorgen bij het huis verkopen:

checkmark oranje zonder achtergrond Het bepalen van de vraagprijs
checkmark oranje zonder achtergrond Professionele presentatie van jouw woning d.m.v. foto's, plattegronden 2D & 3D, video, 360 graden voor een optimale presentatie tijdens het huis verkopen
checkmark oranje zonder achtergrond Drone video en HouseQube 3D model
checkmark oranje zonder achtergrond Promotie op Funda, bedrijfswebsite, advertentie in dagblad en op sociale media en LED presentatie in etalage
checkmark oranje zonder achtergrond Begeleiden van bezichtigingen
checkmark oranje zonder achtergrond Het voeren van de onderhandelingen om de beste prijs te krijgen bij het verkopen van je huis
checkmark oranje zonder achtergrond Het opstellen en uitgebreid toelichten van de koopakte, om je volledig inzicht te geven in de juridische aspecten van je huis verkopen
checkmark oranje zonder achtergrond Wij zullen aanwezig zijn bij notaris en voorafgaand daaraan de eindinspectie van de woning uitvoeren.
checkmark oranje zonder achtergrond Afhandeling bij de notaris, om zeker te zijn dat alle formaliteiten correct worden afgehandeld tijdens het proces van het huis verkopen
checkmark oranje zonder achtergrond De financiële afwikkeling
checkmark oranje zonder achtergrond Evaluatie en nazorg om je te verzekeren van onze blijvende ondersteuning, ook na de verkoop van je huis. 


Wij zijn er om jou te ondersteunen bij elke stap van het proces van huis verkopen en streven naar het beste resultaat voor jou. Maak vandaag nog een eerste afspraak zodat we de verkoopstrategie kunnen bespreken. Wij gaan direct voor je aan de slag door ons directe netwerk te benaderen in de zoektocht naar kopers. Laat ons weten wanneer wij bezichtigingen kunnen inplannen. En dan kunnen we binnenkort ons glas heffen op een succesvolle verkoop. 

Bij Huize Bier Makelaars zorgen we ervoor dat je huis verkopen tot in de puntjes is geregeld. Ook het koopcontract en de administratieve taken met de kopers nemen wij op ons zodat jij zorgeloos kunt genieten. 

Stille verkoop

Als verkoper kun je ervoor kiezen om de woningen niet in de actieve verkoop te plaatsen, maar in de stille verkoop te zetten. Via de NVM makelaar wordt de woning in dat geval enkel aangeboden aan actieve zoekers die bij de verkoopmakelaar staan ingeschreven. Een selectieve groep van serieuze belangstellenden! Deze manier van een huis verkopen kan een aantal voordelen hebben, waaronder:

  1. Privé en exclusief: je huis verkopen in de stille verkoop zorgt voor discretie. Er wordt niet geadverteerd op openbare platforms waardoor de verkoop buiten het zicht van het grote publiek blijft. 
  2. Minder druk: bij een stille verkoop kun je de tijdsdruk en stress vermijden die vaak gepaard gaan met een reguliere, openbare verkoop. Hierdoor kun met je makelaar op eigen tempo de strategie van het huis verkopen bepalen.
  3. Voorselectie bij kopers: makelaar kunnen potentiële kopers vooraf controleren en alleen de mensen uitnodigen die serieuze interesse hebben en aan de financiële criteria voldoen.
  4. Minder kosten: in sommige gevallen kan een stille verkoop jou kosten besparen, omdat je mogelijk geen advertentiekosten hoeft te maken voor openbare verkoop.
  5. In specifieke situaties: zoals bij luxe woningen, onroerend goed met bijzondere kenmerken of vastgoedtransacties tussen bekenden, kan je voor een stille verkoop kiezen om voor een persoonlijkere benadering.

Verkoopmakelaar nodig? We komen graag voor je langs voor persoonlijk advies

Je huis verkopen in de stille verkoop kan voordelen hebben. Wel is het belangrijk om te bedenken dat het aantal kopers beperkt kan zijn. Het kan dus langer duren voordat je de juiste koper hebt gevonden. Overweeg daarom goed welke verkoopstrategie het beste past bij jouw situatie en doelen. Overweeg je een stille verkoop? Plan dan gerust een adviesgesprek in bij Huize Bier Makelaars. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling van je woning.

Kortom, wil jij je huis verkopen dan kun je vertrouwen op de deskundigheid en persoonlijke aandacht van Huize Bier Makelaars. Onze verkoopmakelaars staan voor je klaar en zullen ervoor zorgen dat het verkoopproces soepel verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een succesvolle verkoop van je huis.

Website laten maken door Dotsimpel
Vragen?
whatsapp icon +31640635118