menu
Inloggen move.nl

Huize Bier Makelaars Annen

Waar kunnen wij je bij helpen?

Huize Bier Makelaars in het schilderachtige Annen is jouw betrouwbare partner voor de aankoop, verkoop en taxatie van woningen in zowel Drenthe als Groningen. Ons werkgebied strekt zich uit over de gehele regio. Hierdoor hebben we een breed woningaanbod en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt. Neem gerust contact op met Huize Bier Annen voor adviesgesprek. Gratis en geheel vrijblijvend!

Roald Bier
Roald Bier
Register makelaar/taxateur
Roald Bier

Annemieke-Boksem
Assistent Register Makelaar Taxateur

Openingstijden

Maandag 24-06-2024 -
Dinsdag 25-06-2024 -
Woensdag 26-06-2024 -
Donderdag 27-06-2024 -
Vrijdag 28-06-2024 -
Zaterdag 29-06-2024 Gesloten Wel per e-mail bereikbaar
Zondag 30-06-2024 Gesloten Wel per e-mail bereikbaar

Makelaar in de regio Groningen en Drenthe

Met onze grondige regionale kennis in Groningen en Drenthe bieden wij waardevol advies over de prijsstelling, onderhandelingen en marketingstrategieën. Als lokale experts begrijpt Huize Bier Annen de unieke eigenschappen en kansen die elke stad en gemeente te bieden heeft. We zijn onder andere werkzaam als makelaar Assen, makelaar Hoogezand, makelaar Veendam én makelaar Zuidlaren.

We zijn er voor jou als koper en verkoper

Huize Bier Annen is de regionale makelaar voor kopers en verkopers. Kopers helpen we met advies en begeleiding bij het hele aankoopproces van begin tot eind. We regelen een bezichtiging zodat je de kans krijgt om de huizen persoonlijk te bekijken. Daarnaast kunnen wij waardevolle inzichten en informatie verstrekken over de woningen en omgeving. Ook voeren we namens jou onderhandelingen met de verkopende partij voor de beste prijs en voorwaarden. En tot slot ondersteunen we je bij juridische en administratieve zaken. Zoals het opstellen en controleren van koopcontracten om ervoor te zorgen dat jouw belangen worden beschermd. Huize Bier Annen is er voor jou.

Huize Bier Annen helpt ook als je de verkopende partij bent. We bieden een gratis waardebepaling en prijsadvies aan op basis van marktonderzoek en vergelijkbare verkopen in de omgeving. Dit zorgt ervoor dat je een eerlijke en realistische verkoopprijs krijgt, die de beste kans biedt op een succesvolle verkoop. We zorgen voor effectieve marketing en promotie om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Denk aan professionele foto’s, beschrijvingen of virtuele rondleidingen om potentiële kopers te trekken. En we organiseren en begeleiden bezichtigingen en voeren namens jou onderhandeling om de beste verkoopprijs en voorwaarden te realiseren.

De uitgebreide dienstverlening van Huize Bier Annen omvat tevens taxaties, juridische ondersteuning en financieel advies. Kortom, we bieden een compleet pakket om jouw vastgoedreis soepel te laten verlopen.

Begint jouw woning zoektocht hier?

Onze klantgerichte aanpak en toewijding aan service betekent dat we altijd ons best doen om jouw ervaring zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken. Bij Huize Bier Annen begrijpen we dat elke klant uniek is. En we nemen de tijd om naar jouw behoeften te luisteren en een persoonlijke service te bieden die perfect aansluit bij jouw verwachtingen.

Ben je klaar om je woning zoektocht te beginnen of heb je vragen over onze diensten? Neem dan contact op met Huize Bier Annen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen bij je volgende stap in de wereld van onroerend goed.

Website laten maken door Dotsimpel
Vragen?
whatsapp icon +31640635118