menu
Inloggen move.nl

NVM makelaar

Over Huize Bier Makelaars

In het brinkdorp Annen opende Huize Bier Makelaars begin 2017 haar deuren. Met ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij, waaronder in Zuidlaren, is NVM makelaar Roald Bier een vertrouwd gezicht in deze omgeving. Wij zijn toegewijd aan het leveren van topkwaliteit service voor aankoop, verkoop en taxaties. Huize Bier Makelaars is een erkende NVM makelaar met kennis van de lokale markt. We zijn werkzaam in de regio Drenthe en Groningen. Denk aan plaatsen zoals Annen, Assen, Zuidlaren, Gieten, Hoogezand en Nooitgedacht.

Ons team bestaat uit Roald Bier (Register Makelaar Taxateur) en Annemieke Boksem (Assistent Register Makelaar Taxateur). Wij benaderen het vak elke dag met enthousiasme, betrokkenheid en betrouwbaarheid vanuit ons kantoor aan de Kruisakkers 39a in Annen.

Stap voor stap begeleiding in het vastgoedproces

Als NVM makelaar in de vastgoedmarkt van Groningen en Drenthe, zetten we ons in om jou met ons uitgebreide netwerk en grondig vakgebied kennis bij te staan. Onze aanpak is actief en laagdrempelig, met een sterke focus op inleving in onze klanten. We streven ernaar om heldere communicatie te onderhouden en je op de beste manier te ondersteunen bij de aankoop, verkoop of taxatie van jouw woning.

Bij Huize Bier Makelaars zijn we transparant en duidelijk. Of je nu van plan bent om binnenkort te verhuizen of gewoon wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn. We komen graag bij je langs voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Jouw regiomakelaar in Drenthe en Groningen

In het noorden van Nederland ervaren bewoners rust en ruimte te midden van een schitterende natuurlijke omgeving, met uitgestrekte bossen, heidevelden en meren. Pittoreske dorpjes en historische hunebedden voegen een charmant tintje toe. Tegenover deze landelijke pracht staat het bruisende stadsleven met moderne voorzieningen en culturele evenementen. Drenthe en Groningen hebben een bijzondere aantrekkingskracht. Of je nu op zoek bent naar een rustige buitenwijk, een centrale stadslocatie of een idyllisch plekje in de natuur. Bekijk direct ons woningaanbod in de onderstaande plaatsen. 

Tweede Exloermond  Anloo  Annen  Assen  Bedum  Eext  Foxhol  Gasselte  Gieten Gieterveen  Groningen  Haren  Hoogezand  Hooghalen  Kiel-Windeweer  Kolham  Kropswolde  Nieuwe Pekela  Nooitgedacht  Noordbroek  Opende  Oude Pekela  Spijkerboor  Ubbena  Veendam  Vries  Wildervank  Zeegse  Zuidbroek  Zuidlaren

Waarom je kiest voor een NVM makelaar

Huize Bier Makelaars is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). Dit staat voor betrouwbaarheid en expertise in onze dienstverlening. Een NVM makelaar heeft een strenge gedragscode en moet voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Dit betekent ook dat we zowel kopers als verkopers deskundig begeleiden bij het aankopen of verkopen van vastgoed. Als NVM makelaar hebben we kennis van de lokale vastgoedmarkt. We bieden advies over prijsstelling, onderhandelingen en juridische aspecten. Bovendien hebben we toegang tot een breed netwerk van professionals binnen de vastgoedsector om een soepele en succesvolle transactie te garanderen.

Wij waarborgen kwaliteit en deskundigheid in onze dienstverlening als NVM makelaar. Daarnaast kunnen we je eenvoudig doorverwijzen naar betrouwbare hypotheekadviseurs voor advies op maat. Op deze manier kunnen we je een compleet advies geven, ongeacht of het gaat om de aankoop, verkoop of taxatie van een woning. Zo blijft de communicatie efficiënt en zorgen wij dat we maatwerk kunnen leveren.

Jouw huizenjacht begint met een persoonlijke aanpak bij  Huize Bier Makelaars

Sta je op het punt om te beginnen met je huizenjacht of ga wil je jouw huis in de verkoop zetten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met NVM makelaar Huize Bier. Of je nu op zoek bent naar een knus appartement, een vrijstaande woning, een starterswoning, of een seniorenwoning. Neem gauw een kijkje bij ons het huidige woningaanbod in omgeving Drenthe en Groningen

Laat ons je helpen bij het realiseren van jouw woondromen. Met een NVM makelaar aan je zijde weet je zeker dat je de beste begeleiding en expertise ontvangt in je zoektocht naar jouw ideale woning.

Uw woning verkopen?
Nieuwe woning kopen?
Huis laten taxeren?

Onze medewerkers

Roald Bier

Roald Bier
Register makelaar/taxateur
 
Als ervaren makelaar/taxateur neem ik graag ruimschoots de tijd voor mijn klanten. Persoonlijk contact, oprechte aandacht, uitstekende service en het uiteraard het behalen van het beste resultaat voor onze klanten, staan bij mij centraal.
Annemieke Boksem

Annemieke Boksem
Assistent Register Makelaar Taxateur
 
Annemieke Boksem is Assistent Register Makelaar Taxateur bij Huize Bier Makelaars. Met grote betrokkenheid en grondige kennis van de regio zet ik mij graag in voor al onze klanten. Of het nu gaat om werkzaamheden rondom aankoop, verkoop of taxaties, mijn streven is om voor onze klanten het beste resultaat te behalen én onze klanten met veel tevredenheid terug te laten kijken op de manier waarop zij het contact met ons kantoor ervaren.     
Website laten maken door Dotsimpel
Vragen?
whatsapp icon +31640635118