menu
Inloggen move.nl

Makelaar van goede huizen

Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij de verkoop, aankoop, taxatie en nieuwbouw. Met oog voor jouw belangen en een hoge standaard van service, zorgen we ervoor dat elke stap in het proces moeiteloos verloopt. Vertrouw op onze expertise en laat ons je helpen bij het realiseren van je vastgoeddromen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Verkoop
Verkoop

Bij Huize Bier Makelaars staan we klaar om je te begeleiden bij het succesvol verkopen van je huis. Met onze persoonlijke benadering streven we ernaar om de beste resultaten te behalen voor jou.

Huis verkopen
Aankoop
Aankoop

Als aankoopmakelaar helpen we je bij het vinden en kopen van jouw ideale woning. Met een scherp oog voor jouw wensen en een grondig begrip van de huizenmarkt, staan we klaar om jouw droomhuis te vinden en je te ondersteunen in het aankoopproces.

Huis kopen
Taxatie
Taxatie

Een professioneel taxatierapport geeft niet alleen inzicht in de huidige marktwaarde van een huis, maar biedt ook zekerheid en bescherming voor zowel kopers als verkopers. Dit doen we graag voor je!

Huis taxeren
Nieuwbouw
Nieuwbouw

Met een nieuwbouw woning kun je als koper vaak jouw persoonlijke touch toevoegen en kiezen uit verschillende afwerkingsopties. Hierdoor creëer je eenvoudig jouw droomhuis.

Nieuwbouw kopen
Website laten maken door Dotsimpel
Vragen?
whatsapp icon +31640635118