menu
Inloggen move.nl

De Es, kavel 1.2 0 ong, Nooitgedacht

9449 PV | Gemeente | Provincie Drenthe
gite wonen
zoom_out_map perceel
single_bed slaapkamers
€ 232.000

Helaas, deze woning is verkocht. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar een andere woning. Neem contact op voor meer informatie.

.

Omschrijving

De gemeente Aa en Hunze is gestart met de verkoop van de eerste 4 kavels "Wonen aan de Es" in Nooitgedacht!

De eerste 4 kavels zijn na de lotingprocedure op 31 maart jl. in reservering gegeven.

Bent u geïnteresseerd in de vervolgfases van dit fraaie woongebied? Dan kunt u zich inschrijven via de website van Nooitgedacht. U wordt dan middels de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de toekomstige ontwikkelingen.Deze 4 royale kavels van 720 m² tot ca. 1050 m² zijn gelegen aan de rand van dit plan en bieden u de kans om uw eigen energieneutrale woning te realiseren in een door Drentse Es-dorpen geïnspireerd woongebied.

Kavelnummer 1.1, kaveloppervlakte 760 m², koopsom € 245.000,- v.o.n. 

Kavelnummer 1.2, kaveloppervlakte 720 m², koopsom € 232.000,- v.o.n. 

Kavelnummer 1.3, kaveloppervlakte 980 m², koopsom € 315.000,- v.o.n. 

Kavelnummer 1.4, kaveloppervlakte 1050 m², koopsom € 338.000,- v.o.n. 


Wonen aan de Es

Het nieuwe woongebied “Wonen aan de Es” in Nooitgedacht ligt precies aan de rand van de vroegere Es van Rolde waar in meerdere fases in totaal circa 42 woningen worden gerealiseerd.

Wonen aan de Es is geïnspireerd op het Drentse Es-dorpen landschap en heeft daarvan alle kenmerken; gezellige straatjes met grasbermen en laanbeplanting, open weilandjes, hagen en pleintjes in de vorm van een brink.

Alle woningen krijgen een doorkijk naar groene open ruimten. Via de open ruimten zijn er fraaie vergezichten naar het landschap. De gevarieerde bebouwing is individueel herkenbaar en bestaat uit één bouwlaag met forse kap. De bijgebouwen zijn op informele wijze op het erf gesitueerd.

De Stroetenweg vormt de entree van de wijk Nooitgedacht en wordt als afsluiting van het plan ingevuld als een licht glooiend heidelandschap. Hierbij sluit Wonen aan de Es aan met het overige woongebied van Nooitgedacht en de verdere omgeving

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen. Vanaf de N33 zijn er (snelle)busverbindingen met Assen, Emmen en Groningen.

Project website
Verkoopinformatie is te downloaden via de site nooitgedachtrolde.nl
Overige informatie is te vinden via onze site huizebiermakelaars.nl. Uiteraard kunt u ons ook gewoon even bellen voor informatie over deze kavels en/of uw eigen woonsituatie.  

Kenmerken

Adres
Plaats Nooitgedacht
Postcode 9449 PV
Provincie Drenthe
Indeling
Aantal woonlagen 0
Bouwvorm Niet van toepassing
Oppervlakten en inhoud
Inhoud 0 m³
Overdracht
Huidig gebruik bouwgrond
Permanente woning Toegestaan
Status Verkocht
Type object Koop
Type prijs Koopsom
Vraagprijs € 232.000
Komt ook voor in

Website laten maken door Dotsimpel
Vragen?
whatsapp icon +31640635118