menu
Inloggen move.nl

De Es, kavel 1.12 0 ong, Nooitgedacht

9449 PV | Gemeente | Provincie Drenthe
gite wonen
zoom_out_map perceel
single_bed slaapkamers
€ 226.000

Helaas, deze woning is verkocht. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar een andere woning. Neem contact op voor meer informatie.

.

Omschrijving

De gemeente Aa en Hunze is gestart met de verkoop van kavels "Wonen aan de Es" in Nooitgedacht!

De 2 kavels zijn na de lotingprocedure op 16 juli jl. in reservering gegeven.


Kavelnummer 1.11, kaveloppervlakte 775 m², koopsom € 249.500,- v.o.n. 

Kavelnummer 1.12, kaveloppervlakte 700 m², koopsom € 226.000,- v.o.n. 


Meer informatie:
In de hal van het gemeentehuis kunt u de fraaie maquette van Wonen aan de Es bekijken. Wilt u uitleg over dit plan of heeft u vragen, dan nodigen wij u uit om vrijdag 16 juni tussen 11.00 en 13.00 uur langs te komen. Onze verkoopadviseurs zijn dan aanwezig en informeren u graag over deze kavels!

Bouw uw eigen droomhuis op één van deze twee kavels in het prachtige deelgebied Wonen aan de Es in Nooitgedacht.
Wonen aan de Es heeft een dorps-landelijk karakter, geïnspireerd op Drentse Es-dorpen. Aan een gezellig straatje met brede groene bermen bevinden zich twee royale kavels van 775m2 en 700m2. Deze kavels zijn rondom voorzien van hagen en grenzen aan de achterzijde aan een groene weide met vrij uitzicht op de oude boomsingel. Deze kavels bieden u de kans om uw eigen energie neutrale woning te realiseren

Wonen aan de Es:
Het nieuwe woongebied “Wonen aan de Es” in Nooitgedacht ligt precies aan de rand van de vroegere Es van Rolde waar in meerdere fases in totaal circa 42 woningen worden gerealiseerd.

Wonen aan de Es is geïnspireerd op het Drentse Es-dorpen landschap en heeft daarvan alle kenmerken; gezellige straatjes met grasbermen en laanbeplanting, open weilandjes, hagen en pleintjes in de vorm van een brink.

Alle woningen krijgen een doorkijk naar groene open ruimten. Via de open ruimten zijn er fraaie vergezichten naar het landschap. De gevarieerde bebouwing is individueel herkenbaar en bestaat uit één bouwlaag met forse kap. De bijgebouwen zijn op informele wijze op het erf gesitueerd.

De Stroetenweg vormt de entree van de wijk Nooitgedacht en wordt als afsluiting van het plan ingevuld als een licht glooiend heidelandschap. Hierbij sluit Wonen aan de Es aan bij het overige woongebied van Nooitgedacht en de verdere omgeving

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen. Vanaf de N33 zijn er (snelle)busverbindingen met Assen, Emmen en Groningen.

Project website:
Verkoopinformatie is te downloaden via de site nooitgedachtrolde.nl
Overige informatie is te vinden via onze site huizebiermakelaars.nl. Uiteraard kunt u ons ook gewoon even bellen voor informatie over deze kavels en/of uw eigen woonsituatie.  

Kenmerken

Adres
Plaats Nooitgedacht
Postcode 9449 PV
Provincie Drenthe
Indeling
Aantal woonlagen 0
Bouwvorm Niet van toepassing
Oppervlakten en inhoud
Inhoud 0 m³
Overdracht
Huidig gebruik bouwgrond
Permanente woning Toegestaan
Status Verkocht
Type object Koop
Type prijs Koopsom
Vraagprijs € 226.000
Komt ook voor in

Website laten maken door Dotsimpel
Vragen?
whatsapp icon +31640635118