menu
Inloggen move.nl

De Es, kavel 1.3 0 ong, Nooitgedacht

9449 PV | Gemeente | Provincie Drenthe
gite wonen
zoom_out_map 980 m² perceel
single_bed slaapkamers
€ 315.000 v.o.n.

Omschrijving

De gemeente Aa en Hunze is gestart met de verkoop van kavels "Wonen aan de Es" in Nooitgedacht!

De kavel zijn na de lotingprocedure in reservering gegeven.

Bent u geïnteresseerd in de vervolgfases van dit fraaie woongebied? Dan kunt u zich inschrijven via de website van Nooitgedacht. U wordt dan middels de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de toekomstige ontwikkelingen.

"Wonen aan de Es" in Nooitgedacht

Beschikbaar:
Kavelnummer 1.3, kaveloppervlakte 980 m², koopsom € 315.000,- v.o.n.

Deze royale kavel is gelegen aan de rand van dit plan en biedt u de kans om uw eigen energieneutrale woning te realiseren in een door Drentse Es-dorpen geïnspireerd woongebied.

Interesse?
Als u een kavel toegewezen heeft gekregen, gaat u over tot een reservering van 4 maanden tegen betaling van een reserveringsvergoeding van € 500,- aan de gemeente Aa en Hunze.

De reserveringsperiode gaat in op de 1e van de maand volgend op uw besluit tot reservering. Wanneer u overgaat tot aankoop van de kavel, worden de reserveringskosten verrekend bij het passeren van de akte bij de notaris. Na deze reserveringsperiode kunt u de kavel nog voor maximaal 12 maanden onder optie houden. Dit tegen betaling van een optierente van 1/12 van 2% van de koopsom per maand.

Tijdens deze optieperiode kunt u al uw bouw- en financiële zaken regelen.

Wonen aan de Es
Het nieuwe woongebied “Wonen aan de Es” in Nooitgedacht ligt precies aan de rand van de vroegere Es van Rolde waar in meerdere fases in totaal circa 42 woningen worden gerealiseerd.

Wonen aan de Es is geïnspireerd op het Drentse Es-dorpen landschap en heeft daarvan alle kenmerken; gezellige straatjes met grasbermen en laanbeplanting, open weilandjes, hagen en pleintjes in de vorm van een brink.

Alle woningen krijgen een doorkijk naar groene open ruimten. Via de open ruimten zijn er fraaie vergezichten naar het landschap. De gevarieerde bebouwing is individueel herkenbaar en bestaat uit één bouwlaag met forse kap. De bijgebouwen zijn op informele wijze op het erf gesitueerd.

De Stroetenweg vormt de entree van de wijk Nooitgedacht en wordt als afsluiting van het plan ingevuld als een licht glooiend heidelandschap. Hierbij sluit Wonen aan de Es aan met het overige woongebied van Nooitgedacht en de verdere omgeving

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen. Vanaf de N33 zijn er (snelle)busverbindingen met Assen, Emmen en Groningen.

Project website
Verkoopinformatie is te downloaden via de site www.nooitgedachtrolde.nl
Overige informatie is te vinden via onze site huizebiermakelaars.nl. Uiteraard kunt u ons ook gewoon even bellen voor informatie over deze kavels en/of uw eigen woonsituatie.

Bent u geïnteresseerd in de vervolgfases van dit fraaie woongebied? Dan kunt u zich inschrijven via de website van Nooitgedacht. U wordt dan middels de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de toekomstige ontwikkelingen.

Kenmerken

Adres
Plaats Nooitgedacht
Postcode 9449 PV
Provincie Drenthe
Indeling
Aantal woonlagen 0
Bouwvorm Niet van toepassing
Oppervlakten en inhoud
Inhoud 0 m³
Overdracht
Huidig gebruik bouwgrond
Perceeloppervlakte 980 m²
Permanente woning Toegestaan
Status Onder optie
Type object Koop
Type prijs Koopsom
Vraagprijs € 315.000 v.o.n.
Komt ook voor in

Website laten maken door Dotsimpel
Vragen?
whatsapp icon +31640635118